Masarykova univerzita bude mít již brzy svoji královnu | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Masarykova univerzita bude mít již brzy svoji královnu

Do rubriky Univerzita napsala Kristýna Turečková (Sobota,  7. duben 2012)

V brněnském klubu Fléda se ve středu 11. dubna na finálovém večeru rozhodne o nositelce titulu Miss Masaryk University.

Program odstartuje úderem sedmé hodiny večerní, kdy pro začátek zahrají zkušení DJové. V devět hodin započne oficiální část programu představením všech dvanácti finalistek. Kromě krásných uchazeček o titul a tradičních soutěžních klání, jako volná disciplína či promenáda v plavkách nebo večerních šatech, bude k vidění Pole Dance Show a Starobrno beer contest. Moderovat celý večer bude Ondřej „Blažmen“ Blaho z rádia Kiss Hády.

Jedna z dvanácti finalistek získá hlavní titul Miss Masaryk University, který udělí odborná porota společně s diváky. Ti mohou volit na místě vhozením svého hlasu do hlasovací urny.

Dále bude jedna z dívek zvolena za Miss Sympatie Masaryk University, pro kterou mohou zájemci hlasovat už teď na stránkách www.miss-muni.cz. Hlasování ukončí organizátoři v úterý minutu před půlnocí.

Po vyhlášení vítězky a předání cen, se finále po půlnoci přehoupne do druhé, neoficiální části. Vypukne totiž velkolepá dvoustageová afterparty, která skončí až v brzkých ranních hodinách.

Zvýhodněnou vstupenku na akci, konající se pod záštitou rektorátu Masarykovy univerzity, si lze pořídit v předprodeji za 99 Kč. Prodejní místa jsou Café Gaviota v Moravské zemské knihovně, Lékařské knihkupectví v kampusu, dále knihkupectví na naší fakultě, knihovna Ekonomicko-správní fakulty a kavárna na Pedagogické fakultě. Přímo na místě se pak cena vstupenky vyšplhá na 149 Kč.

Pro více informací stačí navštívit stránky www.facebook.com/MissMasarykUni.

blog comments powered by Disqus