Ples naší fakulty bude pod taktovkou Rádia R a v cirkusáckém kabátě | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Ples naší fakulty bude pod taktovkou Rádia R a v cirkusáckém ka­bátě

Do rubriky Fakultní ruchy napsal Tomáš Jelen (Úterý, 27. listopad 2012)

Už ve středu se otevřou dveře cirkusu v brněnském klubu Favál. Zvyk maškarních plesů, který na naší fakultě sahá mnoho imatrikulačních ročníků zpět, pokračuje díky organizaci Rádia R. To se do pořádání plesu pustilo poté, co se loni fakultní spolek Přesahy příprav zřekl. Letos na plese potkáte klauny, krotitele, artisty, provazochodkyně a polykače ohně. Tématem akce je totiž cirkus.

I když akce změnila organizátora, mohou se všichni těšit na tradiční ples se vším, co k němu vždy patřilo. „Budou tam cirkusové masky, tombola, do které přispělo mnoho sponzorů a různá brněnská divadla a samozřejmě i spousta soutěží včetně té o nejlepší masku. K tanci a poslechu zahrají dvě brněnské kapely – Gentle Irony Trio a Professor Leopard. Doprovázet budou naši nejlepší DJové,“ zmínila vedoucí produkce Rádia R Kateřina Kusáková.

Do přípravy se zapojilo mnoho studentů, kteří akci pomohli uspořádat, od prostor přes sponzory až po dekorace. „Jestli něco bude opravdu výjimečné, tak to bude určitě výzdoba sálu, kterou naši kreativci pojali jako dekadentní šapitó. Prostor tedy určitě bude jeden z nejvýraznějších prvků celého plesu a návštěvník bude mít dojem, že právě vstoupil do opravdového cirkusového stanu,“ doplnila Kusáková.

Rádio R organizuje podobně velkou akci letos poprvé. Samotná příprava zabrala mnoho hodin. „Naštěstí hodně pomohli lidé z Přesahů, kteří Ples FSS organizovali před námi. Předali nám své know-how, čímž práci rozhodně ulehčili,“ dodává Kusáková.

Vstupenky za devadesát korun budou ještě zítra k zakoupení na naší fakultě. Přímo na místě pak budou o dvacet korun dražší. Do klubu Favál, který se nachází u brněnského výstaviště, zvou pořadatelé nejen studenty a zaměstnance naší fakulty, ale také jejich přátele a známé.

blog comments powered by Disqus