Kávu raději v kavárně než doma, shodují se studenti | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Kávu raději v kavárně než doma, shodují se studenti

Do rubriky Ostatní napsala Petra Coufalová (Pondělí, 11. březen 2013)

Káva je nedílnou součástí života studenta. Někteří z nás si bez ní nedokáží představit běžný školní den, pro jiné je jen záminkou k setkání s přáteli. Ve zkouškovém období pak míra konzumace tohoto blahodárného nápoje roste geometrickou řadou. Jak jsou na tom studenti a studentky naší fakulty? Dokáží přežít den bez kávy, nebo jsou typickými kavárenskými povaleči?

Juraj Hajko, 23 let, mezinárodní vztahy

Většinou si dám jednu nebo dvě kávy za den, ale nepiji ji pravidelně. Mám radši kávu z kavárny než tu domácí. Nejvíc mi chutná etiopská, která je příjemně hořká. Poprvé jsem ji ochutnal při svém studiu tady v Brně.

Daniela Kurečková, 20 let, psychologie – religionistika

Během zkouškového období vypiji i čtyři kávy denně, ale během semestru mi stačí jedna nebo dvě. Občas experimentuji doma a udělám si třeba latté, ale je pravda, že kavárna má jinou atmosféru. V Brně mám spoustu oblíbených míst, ráda chodím například do Falku, Podnebí, nebo do Trojky.

Monika Holzerová, 26 let, politologie

Kávu moc nepiji, většinou si ji dám zhruba jednou za měsíc. Ráda si ji vychutnám v kavárně, ale žádné oblíbené místo tady v Brně nemám. Většinou se totiž přidám ke svým přátelům v jejich oblíbeném podniku.

blog comments powered by Disqus