Žurnalisté opět utužili vzájemné vztahy | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Žurnalisté opět utužili vzájemné vztahy

Do rubriky Fotoreportáž napsal Přemysl Šimák (Pátek, 23. říjen 2015)

Studenti žurnalistiky z naší fakulty minulý týden dorazili do brněnského klubu Mersey na Minské ulici, aby se zúčastnili tradiční Žurnapárty. Letošní, již v pořadí 6. ročník této studentské akce přivítal budoucí žurnalisty, kteří přišli utužovat vzájemné vztahy a navazovat nové kontakty.

Ačkoliv večer odstartoval už v sedm hodin, většina studentů se dostavila až v pozdějších hodinách. Kdo chtěl, mohl se na začátku večera zúčastnit soutěže Žurna Pub Quiz s těmi „nejvypečenějšími otázkami“, v níž zápolilo šest pětičlenných týmů. Když hodiny ukazovaly přibližně devátou hodinu večerní, za mixážní pult se postavili DJové a započala nefalšovaná studentská párty.

V pozdější fázi včera následovala ještě tombola. Ti, kteří se v ní umístili na stupních vítězů, obdrželi ceny v podobě klasického rumu, bílého vína, či nikoho neurážejícího Lambrusca. „Tohle žurnalistické dostaveníčko si užívám na maximum. Libí se mi, že pro nás mladší chystají starší ročníky takové akce. Máme perfektní možnost potkat své spolužáky i mimo budovu fakulty,“ říká Stanislav Šindelka, student prvního ročníku. Druhý den dodává vtipnou historku z onoho večera: „Při odchodu z Mersey mi před nosem ujel rozjezd. Musel jsem pěšky absolvovat cestu na nádraží. Lilo jako z konve, ale štěstí se na mě usmálo a já po cestě našel deštník. To asi ta pozitivní energie, kterou na mě Žurnapárty přenesla,“ celkově zhodnotil celou událost.

blog comments powered by Disqus