Masarykova univerzita v rytmu společenského tance | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Masarykova univerzita v rytmu společenského tance

Do rubriky Univerzita napsala Tereza Hálová (Čtvrtek,  5. listopad 2015)

Ve středu 2. prosince se v Kulturním Centru na Kounicově ulici v Brně uskuteční již třetí ročník tradičního Plesu studentů Masarykovy univerzity. Vánoční ples je pod záštitou rektora MU Mikuláše Beka pořádán kolegy z Masarykovy studentské unie.

Kromě povznášejícího pocitu z kultivované zábavy i společenského oděvu, se můžete těšit na protancovaný večer pod taktovkou oblíbeného herce a moderátora Lukáše Hejlíka. Kapelu Kanci paní nadlesní v pozdních nočních hodinách nahradí DJ Sinclair, abyste se mohli na parketě dosyta vyřádit a trsat až do bílého rána.

V rámci doprovodného programu si směle zaskočte do fotokoutku pro veselou upomínku, zúčastněte se tomboly či jedinečného půlnočního překvapení. Čeká na vás také vynikající občerstvení a při příchodu welcome drink.

Nenechte si ujít ani prskavkovou výzvu, protože se bude překonávat rekord České republiky v počtu zapálených prskavek. Vzhledem k dosavadnímu počtu 943 prskavek, se dočkáte skutečně velkolepé jiskřivé podívané.

Určitě tedy neváhejte, pozvěte své partnerky, partnery a přátele ze všech fakult naší univerzity i mimo ni a přijďte si zaplesat v akademickém stylu. Vstupenky máte možnost zakoupit v knihovně Fakulty sociálních studií, na Právnické fakultě či v bohunickém Kampusu. K tomuto účelu jsou vám k dispozici také oficiální stránky události.

Přepadá vás strach, že od dob tanečních a precizně naučených kroků waltze, jivu a tanga už uplynulo hodně vody? Snad je potěšující zprávou, že v úterý 24. listopadu proběhne jeden z klasických tanečních večerů v kavárně Savoy, kde budete mít možnost své taneční umění oprášit.

blog comments powered by Disqus