Kolik očí, tolik pohledů na krásu | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Kolik očí, tolik pohledů na krásu

Do rubriky Téma čísla napsala Marie Drahoňovská (Čtvrtek, 11. srpen 2016)

Pojem krása a to, jak jí vnímáme, je velice relativní. Každý z nás je originální tím, jak vypadá, jak se chová a také pro to, co se mu líbí. Co se líbí studentům naší univerzity na klucích a co na holkách?

Lucie Čejková, 20 let, mediální studia a žurnalistika – bezpečnostní studia
Mně se na klucích líbí kudrnaté vlasy a dobře vypadají i kratší vousy.

Vladimír Chalupa, 20 let, sociální práce – veřejná politika a lidské zdroje
Na holkách se mi líbí asi úplně všechno. Když mám ale být konkrétní, tak hezká holka je hubená a má trošku škraně (tváře).

Monika Fürstová, 20 let, český jazyk a literatura
To se těžko vysvětluje. Mě se líbí oči, konkrétně hnědé. Hezké je, když je chlap vysoký, ne nějaké tintítko. Měl by ale mít spíš jemnější rysy. Taky i trochu vousy, ale ne nějaký drsňák.

Karolína Citavá, 24 let, psychologie
Já beru v potaz to, že mám kluka a hrozně se mi líbí, jak má svalnatá záda a ramena. Ale je přirozeně svalnatý, nemá takové ty hnusně namakané vyrýsované svaly.

Štěpán Šůstek, 20 let, mediální studia a žurnalistika – bezpečnostní studia
Na holkách je nejhezčí jejich úsměv. Když holka vykouzlí úsměv, tak je to to nejúžasnější. A když k tomu má ještě krásné oči, tak je to naprosto dokonalé. Oči se mi nejvíc líbí modrozelené, to je krásná barva, taková duhová.

Mária Gubová, 23 let, psychologie
Co se týče fyzické stránky, tak si často všímám rukou, dlaní a tak celkově prstů – jak se kluk o své ruce stará. Z vlastností se mi líbí vlídnost k lidem, laskavost. Když je kluk milý, ne arogantní.

Jiří Kempa, 24 let, hospodářská politika – mezinárodní vztahy
Především si všímám siluet a obličeje. Konkrétně se mi líbí, když je holka krev a mléko, taková plnoštíhlá. Měla by být taky od pohledu veselá, mít příjemný, milý výraz.

Lucia Polakovská, 22 let, psychologie
Já si všímám především výrazu tváře. Dokáže mě zaujmout hezký úsměv, oči, ale samozřejmě taky celkově postava. Hlavně ale ta tvář.

blog comments powered by Disqus