Po – Ne: 15:00 – 3:00
Tento steakový a pivní bar, jak se sám prezentuje, stojí na ulici Kounicova za parkovacím domem. Od naší fakulty k němu pěšky zvládnete dojít zhruba za pět minut, tedy pokud vás nebudou zdržovat červené na přechodech.
Pokud si chcete odpočinout na zahrádce restaurace, musíte celou hospodou projít až úplně dozadu. Venkovní posezení je obehnáno dvory a za nimi stojícími domy, takže prostředí není nijak atraktivní. Usednout můžete k hned k několika stolům, zahrádka je docela velká, takže nějaké to místo se najde téměř vždy.
Zahrádka je obsluhována pouze za pěkného počasí, já jsem ji bohužel navštívila v době, kdy u ní na ceduli byl nápis „je zima“, takže pro pivo jsem si musela zajít sama.
Jídelníček baru je velmi rozmanitý, nabízí například skvělý tatarák, mnoho druhů steaků, pečené koleno a podobné speciality. Oblíbená příloha hlavně k pivu je pivní sláma, což je topinka rozkrájená na proužky s česnekem a zelím. Jídlo vám zde uvaří od tří odpoledne až do půl třetí ráno, takže pokud se v noci budete chtít pořádně najíst, tady s tím určitě nebudete mít problém. Žízeň uhasí například jedno ze třinácti druhů točených piv, ze kterých je vyzdvihováno kvasnicové. Za ochutnání stojí určitě i pivo bylinkové.
Interiér baru je sice nesourodý, přesto ale příjemný a útulný. Nad sebou uvidíte u stropu visící loď, sedět můžete vedle starodávného kredence nebo pod výklenkem plným knih. Překvapilo mě, že v takovém podniku nepřijímají platební karty, takže si nezapomeňte vzít dostatek hotovosti.
blog comments powered by Disqus