Big1Fitness | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Big1Fitness

Do rubriky Příloha napsala Klára Slivoňová (Úterý,  6. květen 2008)

Dornych 27, Brno 602 00

www.big1fitness.cz

Název fitka naproti Vaňkovce hovoří skoro za vše. Big1Fitness má velké ceny, je první ve velikosti a proto, aby vám sedla vaše tělesná schránka, dělá co může.

Stroje jsou nové, případné závady jsou odstraňovány rychle, ušlé fitbally jsou dofukovány na požádání. Na postavu si tužící návštěvníky centra dohlíží oko trenéra. Ten bez žádosti o jakýkoli peníz poradí, jak si nezpůsobit kýlu právě prováděným cvikem, případně jak se odrovnat jenom do té míry, aby jste odešli alespoň do šatny.

Obsluha u vchodu vždy ráda vysvětlí, jaká činnost vás čeká na jednotlivých sportovních lekcích a docela ochotně vás přemluví k jejich návštěvě a vyzkoušení. A že nabízených aktivit není málo: spinning, veslování, tanec, aerobik. Vyzkoušet můžete i box a bojové sporty. Ty se drsně jenom tváří, jde o modifikace tvrdých sportů do poskakování na muziku a tváření se u toho patřičně ostře. Do tréninku bojových umění to má hodně daleko.

Ceny za permanentky jdou přes tisícovku, za jednotlivé lekce přes stovku. Happy hour je 10:00–14:00 (ceny viz tabulka). Prostě profesionální kvalita a profesionální práce, která si žádá patřičnou částku ze skromných studentských financí.

Permanentky: 1350/1080 Kč (student) Jednotlivé lekce – posilovna 135 Kč

  • ostatní 110 Kč
  • happy hour 80 Kč

voda – 20 Kč ionťák – 45 Kč

blog comments powered by Disqus