Inzerce ČTK | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Inzerce ČTK

Do rubriky Ostatní napsal Pavel Šíma (Sobota, 13. březen 2010)

Sháním recyklovaný papír, vyteklé baterie, kelímky od jogurtů, CDčka z kukuřice, trička z PETek, deodorant s vůní potu. Rychle. Ustřihla jsem si dred a už pro přítele nejsem dost „eko“.

Prodám učebnici matematiky. Levně. Zn.: úspěšný uchazeč o studium na FSS.

Pronajmu budovu v centru Brna, dvě minuty od České. Vhodné pro velké party. Kapacita 4 000 lidí. Zn.: děkan.

Zakoupím větší množství mluvících papoušků, schopných zapamatovat si řeč v rozsahu 60–90 minut. K zastižení na adrese Joštova 10. Zn.: akademicko-ekonomická krize.

Vyměním 196 ks pestrobarevných špuntů do uší za poloautomatickou ruční zbraň s tlumičem. Možný doplatek. Zn.: hluk v knihovně.

Romantická/ý a pohledná/ý student/ka gender studies hledá partnera/ku ke strávení pěkných chvílí/ů. Zn.: Pokud máš předsudky, tak mi nevolej!

Student politologie funduje think-tank, goal je solvace severokorejského puzzlu a v konsekvenci odprodání validovaných strategií vládě USA. Plán B při neúspěchu odprodeje: amplifikace citačního indexu. Sukces jistý!

Prodám sociologickou studijní literaturu. Giddens, Bauman, Weber a další. Knihy jsou nepoužité, jako nové.

Jste sami? Nemáte přátele? Jste zkrátka asociální a myslíte, že je to normální? My také! Asociální skupina studentů (ASS) přijme nové členy. Sdílejte svoje asociálno s námi! ASS se schází každé pondělí od 7:00 do 7:05 v šestém patře FSS na unisex záchodcích.

Opoziční asociálové přijmou nové členy. Nabízíme alternativu pseudo-asociální ASS: Přidejte se do naší skupiny na Facebooku a každé úterní odpoledne a večer zůstaňte uzavřeni doma na WC.


Opovědi na inzeráty pište na halas@fss.muni.cz. Odpověď označte identifikačním číslem inzerátu, které je vyjádřením jeho proximity ke kuskusu na škále od jedné do deseti.

blog comments powered by Disqus