Vyhovuje vám nově zavedený čas přednášek od 19.45 do 21.15 hodin? | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Vyhovuje vám nově zavedený čas přednášek od 19.45 do 21.15 hodin?

Do rubriky Minitéma napsala Tereza Cajthamlová (Neděle, 14. březen 2010)

Martina Lahitová, mediální studia a žurnalistika a sociologie

Ve svém rozvrhu jsem se s tím ještě nesetkala. Ale pokud by se mě to týkalo, asi bych z toho nebyla nadšená. Kdybych však neměla následující den přednášku třeba od osmi ráno, večerní předmět bych si zapsala.

Jan Paleček, mezinárodní vztahy a evropská studia

O večerní výuce jsem zatím neslyšel. Předmět vyučovaný v tomto čase bych si do rozvrhu nedal. Nemám zkušenosti s aktivitou v tomto čase a myslím, že bych to nezvládl.

Zuzana Bočková, mediální studia a žurnalistika a politologie

Nelíbí se mi, že kvůli studentům z Lékařské fakulty musíme my na své domácí fakultě chodit do školy tak pozdě. Studenti jsou v tuhle hodinu už unavení a nemají čas ani náladu jít na přednášku.

Jan Kolář, psychologie a sociální politika a sociální práce

Jako dočasné řešení to možná může pomoci. Ale z dlouhodobého hlediska by bylo snad lepší omezit počet přijímaných studentů. Se zapsáním takového předmětu bych asi hodně váhal.

Anežka Příběnská, mediální studia a žurnalistika a sociální antropologie

Zatím žádný takový předmět nemám, takže mi toto opatření nevadí. Kdyby mě večerní přednášky hodně zajímaly, určitě bych si je zapsala.

blog comments powered by Disqus