Anketa: Studenti na naší fakultě se hezky oblékají a mají sexy mozky | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Anketa: Studenti na naší fakultě se hezky oblékají a mají sexy mozky

Do rubriky Téma čísla napsala Magdaléna Křížová (Úterý,  7. prosinec 2010)

**Na naší fakultě studují samí mladí, krásní a inteligentní lidé. Měli by tedy být i sexy. Jak se však doopravdy vidí sami studenti? Co jim přijde sexy na jejich spolužácích? Pro většinu dotázaných je prý důležitější to, co se skrývá za přitažlivým zevnějškem, než sexy fasáda. **

Andrej Slivka, 22 let, mediální studia a žurnalistika – mezinárodní vztahy:
Studentky naší fakulty jsou chytré, takže mi na nich asi přijde nejvíc sexy mozek. Například studentky evropských studií jsou navíc i ambiciózní, takže jsou pro mě asi nejvíc sexy.

Petra Šmaterová, 20 let, bezpečnostní a strategická studia – politologie:
Mně přijdou sexy kluci na bezpečnostních a strategických studiích, jsou to prostě opravdoví chlapi a navíc je jich tam hodně. Jinak se ale na studenty naší fakulty dívám jinak než třeba na ty z pedagogické.

Jan Mišák, 20 let, mezinárodní vztahy – evropská studia:
Mně studentky na naší fakultě moc sexy nepřijdou, nejhorší je to na třetím patře, kde je tuším enviro. Ani u mých oborů to ale není žádná sláva.

Zlata Michňová, 22 let, psychoterapeutická studia:
Na první pohled mi tu na studentech nepřijde sexy nic. Potřebuju něco hlubšího, než jenom někoho potkat na chodbě. Zatím jsem tady neměla možnost kluky moc poznat, tak nevím. Důležitá je pro mě asi hlavně duše.

Hana Tenglerová, 20 let, mezinárodní vztahy:
Studenti mi tu obecně přijdou víc elegantní než na jiných fakultách. Aby byli sexy, musí se o sebe starat a musí celkově dobře působit.

Hynek Cígler, 24 let, psychologie:
Hlavní výhoda FSS je to, že je tady hodně holek. Člověk tím pádem má z čeho vybírat. Studentky jsou tu navíc komunikativnější a třeba i otevřenější různým návrhům než jinde. Hodně se mi líbí i to, že je na fakultě běžný alternativnější způsob oblékání, což se liší od jiných fakult.

Martin Bartkovský, 20 let, mediální studia a žurnalistika – bezpečnostní a strategická studia:
Podle mě je tu velké procento holek, které se hezky oblíkají, hezky chovají, hezky mluví. A to je hezký. Konkurencí by jim v tom mohla být asi jen filda.

Markéta Líčeníková, 25 let, mediální studia a žurnalistika – environmentální studia:
Studenti na naší fakultě jsou sexy. Výhodou je, že jsou komunikativnější i hezčí než na jiných fakultách. Třeba s technickými obory na VUT je to nesrovnatelné.

Tomáš Hrábek, 20 let, mediální studia a žurnalistika – sociologie:
Na FSS jsou nejkrásnější lidé ze všech. Podle mě je to tím, že jsou většinou v praxi nepoužitelní. Nepraktiční lidé jsou většinou nejkrásnější. Nejvíc sexy mi přijde fakt, že studují sociální vědy. Nejmíň rajcovní jsou ale genderová studia.

Pavel Buršík, 21 let, mezinárodní vztahy – politologie:
Studentky na fakultě jsou sexy tím, že jsou hodně emancipované a celkově jsou silné osobnosti. To mě ale zároveň trochu děsí, protože to narušuje moji mužskou dominanci. Takže mě tyto ženy hodně lákají, ale přesto před nimi utíkám.

Martina Pelcová, 21 let, mediální studia a žurnalistika – sociologie:
Nejvíc sexy na studentech naší fakulty je to, že mají málo přednášek a tak mají spoustu času na sex.

Aneta Bednářová, 22 let, mediální studia a žurnalistika:
Mně na studentech naší fakulty přijde sexy to, že jsou inteligentní a navíc mají rozhled v humanitních oborech. To je mi sympatické. S ostatními školami nemusím srovnávat; jsem spokojená s tím, co jsem našla tady.

Linda Sýkorová, 20 let, psychologie – politologie:
Všeobecně mi studenti na fakultě přijdou přitažliví. Dobře se oblékají, na rozdíl třeba od fildy. Tam je populární etno styl, který se mi moc nelíbí. Na druhou stranu zase nemusí být úplní metrosexuálové.

Radomír Holeček, 20 let, politologie – mezinárodní vztahy:
Studentky na naší fakultě jsou nejen hezké, ale i chytré, což je ideál.

blog comments powered by Disqus