K sexu láká studenty toaleta i knihovna | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

K sexu láká studenty toaleta i knihovna

Do rubriky Téma čísla napsala Kateřina Burianová (Sobota,  4. prosinec 2010)

Důstojná budova fakulty skrývá místa, která ve studentech probouzí touhu po jiných než studijních aktivitách. Přívlastkem „sexy“ označili respondenti hned několik zákoutí naší školy.

Studenti se v dotazníku mimo jiné svěřili, kde by chtěli na fakultě zažít sex. Pro tyto účely připadají mnohým z nich vhodné sedačky a křesla v atriu či na chodbách. I výtah je místem, kde někteří zapomínají na nadcházející přednášku. Toalety v různých patrech byly zmíněny opravdu mnohokrát. Jsou malé, uzavřené a jedná se o jedny z nejintimnějších míst na fakultě. V chodbičkách mezi knihovními regály by se někteří také chtěli věnovat spíše sexu, než studiu odborné literatury. Opravdovým hitem v této oblasti se stala mobilní budka v knihovně.

Dobrodruzi i samotáři

Několik náruživých fanoušků zajímají i méně obvyklá místa a uvedli dokonce prostory, kam nemá přístup úplně každý. Dobrodružnější povahy sní o intimním styku na mixážním pultu v rádiu nebo v Mezinárodním politologickém ústavu. Někteří si vystačí s představou nekonkrétního tajného zákoutí. Kdosi se odkazoval na legendy o fakultě a rád by si vyzkoušel sex ve vířivce v šestém patře.

Lidé jsou různí a ti odvážnější přechází od představ rovnou k činům. Přes deset odpovídajících se nám svěřilo s tím, že sex na FSS už prožili. Která místa jsou natolik nenápadná, že si to mohli dovolit? Nejčastěji zmiňované byly toalety, a to v různých patrech. Sex měli někteří také na gaučích v atriu, na chodbě v suterénu nebo v knihovně. Tajemné a málo navštěvované šesté patro také nezůstalo neposkvrněno. Najdou se i tací, kteří partnera k sexuálním aktivitám nepotřebují a vystačí si sami. Autoerotice se několik respondentů věnovalo například na toaletách nebo v knihovně.

blog comments powered by Disqus