Anketa: Využili jste někdy půjčovnu audiovizuální techniky na Katedře mediálních studií a žurnalistiky? | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Anketa: Využili jste někdy půjčovnu audiovizuální techniky na Katedře mediálních studií a žurnalistiky?

Do rubriky Minitéma napsala Irena Diatelová (Pondělí, 21. březen 2011)

Lenka Lukáčová, 22 let, mediální studia a žurnalistika – environmentální studia:

Dvakrát jsem si půjčovala diktafon. Poprvé jsem dostala dobrý, podruhé už byla většina rozebraná, takže na mě zbyl jeden nekvalitní. K diktafonu ale nepůjčují baterie, což může být docela problém, pokud s tím člověk nepočítá a potřebuje začít rychle nahrávat.

Lenka Kašparová, 24 let, mezinárodní teritoriální studia – mediální a komunikační studia:

Vím o této možnosti, ale nevyužila jsem ji. Naštěstí jsem měla jen předměty, kde jsme nic takového mít nemuseli. Kdybych diktafon nebo fotoaparát někdy potřebovala, snažila bych se sehnat své vlastní prostředky. Bála bych se totiž, že by se s těmi školními mohlo něco stát.

Michal Kejnovský, 20 let, politologie – bezpečnostní a strategická studia:

Něco jsem o tom slyšel, ale nevím, jestli tato možnost neplatí jen pro určité studenty, třeba pro žurnalisty. Těžko říct, jestli bych toho vůbec využil. Možná bych si půjčil diktafon nebo kameru, ale foťák mám vlastní.

Simona Králíková, 24 let, evropská studia:

Nevím o tom, že by se tady na fakultě něco takového dalo vypůjčit. Umím si ale představit, že bych to použila například při nahrávání přednášek, pokud by to bylo povolené. Zachytilo by to zvuk a atmosféru a stihla bych získat více informací, než když se marně snažím zvládnout při výkladu i zapisování.

blog comments powered by Disqus