ČTK - Černá tisková končetina | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

ČTK – Černá tisková končetina

Do rubriky Ostatní napsal Jakub Černohorský (Pondělí, 21. březen 2011)

Na fakultu přijedou Teletubbies

(jc) Na fakultě se koncem semestru objeví všem známé postavičky z dětského pořadu Teletubbies. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po přijdou rozveselit studenty, kteří mají tento semestr před státnicemi. Zaměří se na interakci se studenty končícími bakalářské a magisterské studium.

Studenti si připomenou polární výpravu

(jc) Dne 5. dubna si na naší univerzitě připomeneme významný den. Bude tomu již 102 let, kdy česká polární výprava vedená Čechem Karlem Němcem dobyla severní točnu. Na půdě naší fakulty si tento den připomeneme nošením teplých kabátů. Příznivci tohoto slavného Čecha (Němce) vytvoří v 17:35 před fakultou kruh, který bude znázorňovat severní pól.

CIKT opravil chybu v Matrixu

(jc) Chyba v Matrixu již byla plně opravena. Nyní by všichni studenti Masarykovy univerzity měli mít pocit, že vše, co se děje, je naprosto přirozené. Koho bude i nadále trápit strach, nejistota, úzkost, rozrušení, nebo bude vypadat dezorientovaně či bude oblečen do černého kabátu, měl by vyhledat odbornou pomoc v Centru informačních a komunikačních technologií, kde bude sjednána náprava.

Metallica zase nepřijede

(jc) Kapela Metallica opět odmítla pozvání naší redakce uspořádat benefiční koncert na pomoc studentům finančně neperspektivních oborů. Důvodem ale není jejich nabitý program. Lars Ulrich (bubeník) se tentokrát nechal slyšet, že ve střední Evropě neexistuje hala, která by pojala takové množství studentů. Navíc podle slov Jamese Hetfielda (zpěv) je „studentů neperspektivních oborů tolik, že není možné jim všem pomoci…“ Místo toho navrhl, ať jdeme všichni dělat muziku.

blog comments powered by Disqus